Terug naar site

Nieuws en tips

Auto huren tijdens je vakantie? Tal van Belgen huren een wagen om op vakantie mee rond te toeren. De meesten onder hen zijn zeer tevreden over hun autoverhuurder. Toch blijft er ruimte voor beterschap. Verzekeringen en aanvullende kosten blijven een heikel punt.

Vertrek zonder naar de luchthaven en reserveer een luchthaven Taxi bij Taxi Antwerpen. Ons team staat voor betrouwbaarheid, veiligheid, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen, dit onderscheid ons van de rest Bij ons staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Het wagenpark van Global Taxi Antwerpen bestaat uit jonge, representatieve, rookvrije auto’s waarmee we u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren. Dagelijks spannen chauffeurs, centralisten, mecaniciens, poetsers en directie zich in om u een optimale service te kunnen bieden. 24 uur op 24 brengt een sociale chauffeur van Luchthavenvervoer Antwerpen u veilig, en op tijd naar uw bestemming.

U hoeft zelf niet met de koffers te slepen of uw auto tegen een zeer duur tarief op het vliegveld te parkeren. Wij zetten u voor de deur van de luchthaven af en helpen u uiteraard met alle bagage. Wij zorgen ervoor dat u, uw klanten, personeel of gasten ontspannen aankomen. Onze ervaren, klant vriendelijke chauffeurs zijn betrouwbaar, discreet en flexibel. Ze dragen zorg voor alle wensen en behoeften van de passagiers tijdens het luchthavenvervoer. We pikken onze passagiers op bij elke gewenste locatie van en naar de luchthaven. Wij staan op de luchthaven bij de juiste gate klaar voor u, uw gasten, werknemers of klanten. Heeft de vlucht vertraging? Ook dan staat onze chauffeur bij aankomst klaar op de afgesproken plaats. Luchthavenvervoer Taxi Antwerpen 7/7 – 24/24.

Alle berichten
×

Bijna klaar…

We hebben net een e-mail gestuurd. Klik op de link in de e-mail om uw aanmelding te bevestigen!

OKAbonnementen aangedreven door Strikingly